Kızını taciz eden genci önce tabancasıyla vurdu ardından boğazını kesti: Şu an aileler arasında devam eden bir sıkıntı yok
Son Dakika Logo
05.09.2022 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızını taciz eden genci önce tabancasıyla vurdu ardından boğazını kesti: Şu an aileler arasında devam eden bir sıkıntı yok

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Dilaver Akçay, kızına cep telefonundan mesajlar atıp taciz ettiğini öne sürdüğü İbrahim Akyürek ile otobüs durağında karşılaştı. Akçay genci önce kurşunladı ardından boğazını kesti. Zanlı cinayetten sonra teslim olurken, Akyürek'in ailesi sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken kaymakamlıktan yapılan açıklamada, "Şu an aileler arasında devam eden bir sıkıntı yok" ifadeleri kullanıldı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Şenol Mirza Şenol Mirza:
    Sözün bittiği yer bardak tasmis 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement