Erzurumspor'a tekrar başkan seçilen Ömer Düzgün'ü protesto eden taraftarlar gündeme geldi
TFF 1. Lig'in yeni ekibi Erzurumspor'da mevut başkan Ömer Düzgün yeniden başkanlık koltuğuna seçilen isim oldu. Mavi-beyazlı takımın taraftarları ise Düzgün'ün tekrar başkan olmasına Passolig kartlarını yakarak tepki gösterdi. Kısa süre içinde bu tepki sosyal medya üzerinde en çok konuşulan konular arasındaki yerini aldı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (1)
Erden Erinkarli:
Hiçte yakışıklı bir durum olmamış daha iyisini yapan vardiysa gelebilirdi. Dua edelim de sahip çıkanlar oldu. Mehmet Sekmen Erzurum için büyük nimet değer bilene58Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (1)