Bartın'ın Amasra İlçesinde Bir Saat İçerisinde Dört Mevsim Birden Yaşandı
Son Dakika Logo
13.04.2025 07:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'ın Amasra İlçesinde Bir Saat İçerisinde Dört Mevsim Birden Yaşandı

Bartın'ın turistik ilçesi Amasra'da bir saatlik süre zarfında dört mevsim birden yaşandı. İlçede önce dolu yağışı görülürken, kısa süre sonra kar yağışına yerini bıraktı. Ardından gök gürültüsü eşliğinde yağmur başladı ve şimşeklerle aydınlandı. Yaklaşık 45 dakika sonra güneş açtı ve gökyüzü kızıla boyandı. Bu durum yaklaşık 2 saat sürdü ve gün batımıyla birlikte yerini karanlığa bıraktı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alperen Babür Alperen Babür:
    Memleketim yalan dünyanın cenneti, ALLAH Türkiyemize zarar ziyan vermesin her türlü gelecek kötülüklerden korusun, inşALLAH… millet olarak kısa zamanda hizaye gelir uyanırız… 6 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement