Mersin Tarsus'taki gizemli evin çevresinde oturanlar yardım istiyor
Mersin Tarsus'ta 2016'da başlayan ve bir yıl süren kazılar boyunca etrafında alınan önlemler ve içeriye kimsenin sokulmaması nedeniyle "gizemli ev" olarak adlandırılan yapının çevresindeki evlerin duvarlarında çatlaklar oluşurken taşınamayan vatandaşlar yardım istiyor. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (4)
kuyumcu celal:
ordan çıkan hazine ile türkiye şaha kalkar be kimi kandırıyorsunuz.bir şey yoktuda neden mit özel hareket kazı boyunca gece gündüz demeden korudu.kim bilir nereye kaçırdılar çıkan tonlarca altını paha biçilemeyen tarihi eserleri111Yanıtla
suat doğan:
tonlarca altın falan değil be adam incil vardı ve çıkarıldı02
Son Söz:
Kesin öyledir bişey çıkmamıştırr:))))90Yanıtla
LAZ OSMAN:
3 harfler var dikkat edin ısırabilir60Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (4)