Beyaz Saray, Türkiye'ye gelen ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki kritik zirvede neler konuşulduğunu aktardı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
3 çocuk:
adamın ikinci kocası biden umarım kuru kuru olmamıştır yoksa acısını türk halkından çıkartır41Yanıtla
vatandaş:
bundan önceki özür diledi dilemedi muhabbeti demekki fasa fisoymuş. . . 40Yanıtla
3 çocuk:
kafir katiller eli dişi kanlı pislikler utanın topraklarımızdan defolun elbette birgün bunun bedelini ödeyeceksiniz yerli şerefsiz işbirlikçilerinize rağmen10Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (3)