Taner Tarlacı ile yapımcı Acun Ilıcalı arasındaki hakaret davası başladı. Mahkeme duruşmaya katılmayan Ilıcalı hakkında zorla getirilme kararı verdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (2)
coşkun:
acun için 100 lira bir şey değil ama ben olsam vermem aksine davayı kazanınca da tazminat açar donuna kadar haciz ettiririm nede olsa ödeyemez2234Yanıtla
AYAR:
HER ZAMAN SOYLUYORUM BU MA'ACUN BIRILERININ PARALARINI AKLIYOR,BU MALIYE DENEN KURUM NEREDE MERAK EDIYORUM163Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (2)