Agit Seçim Gözlem Heyeti Başkanı Jan Petersen, Ankara'da: Türkiye'nin Bu Seçimlere Ne Kadar Zorlu Bir Şekilde Hazırlandığının Bilincindeyiz
Son Dakika Logo
29.03.2023 06:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Agit Seçim Gözlem Heyeti Başkanı Jan Petersen, Ankara'da: Türkiye'nin Bu Seçimlere Ne Kadar Zorlu Bir Şekilde Hazırlandığının Bilincindeyiz

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Konseyi (AGİT) Demokratik Kurumlar ve İnsan Hakları Bürosu’nun 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimler için görevlendirdiği Seçim Gözlem Heyeti’nin başkanı Büyükelçi Jan Petersen; bugün Ankara’da düzenlenen basın toplantısında, “Şubat ayında yaşanan depremde yaşanan can kayıpları ve altyapı kaybından dolayı duyduğumuz büyük acıyı paylaşmak istiyoruz. Bu koşullar altında, Türkiye’nin bu seçimlere ne kadar zorlu bir şekilde hazırlandığının bilincinde olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi. Ankara’ya dün geldiklerini, Dışişleri Bakanlığı ve Yüksek Seçim Kurulu’nu (YSK) ziyaret ettiklerini belirten Petersen, “Seçimin sonucuyla ilgili herhangi bir endişe duymadan burada bulunuyoruz. Biz sadece seçim süreciyle ilgileniyoruz. Burada ne bir denetim yapmak için ne müdahale etmek için ne de herhangi bir şekilde destek ya da yardım etmek için bulunuyoruz” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement