Hassas teraziyle yakalanan uyuşturucu bağımlısının "Annem istedi" bahanesi pes dedirtti
Son Dakika Logo
31.12.2020 01:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hassas teraziyle yakalanan uyuşturucu bağımlısının "Annem istedi" bahanesi pes dedirtti

Aksaray'da uyuşturucu bağımlısı şahıs, kısıtlamada yakalanıp kaçarken elindeki poşeti boş araziye attı. Kısa sürede yakalanan şahsın araziye attığı poşetten uyuşturucu, mermi ve hassas terazi çıktı. Hassas teraziyi 'annesi istediği için aldığını söyleyen' şahıs gazetecilere de "Neden çekiyorsun kurban olduğum?" diyerek isyan etti. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kuyumcu Kuyumcu:
    Tek sorun o terazinin hassas olmaması... 5 2 Yanıtla
  • oha oha:
    valla sinir olduğum kadarda üzülüyorum şunlara ya gencide yaşlısıda kadınıda erkedeğide bu illet yüzünden gençliğinden hayatından oluyor , ölmekten beter birşey 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement