Kabil'den kaçarken çektiği görüntüler olay olan Afgan yönetmen Sahraa Karimi'den Türkiye'ye teşekkür: Acil olarak devreye girildi
Son Dakika Logo
17.08.2021 06:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kabil'den kaçarken çektiği görüntüler olay olan Afgan yönetmen Sahraa Karimi'den Türkiye'ye teşekkür: Acil olarak devreye girildi

Taliban'ın Kabile girmesinin ardından hızla şehri tahliye edenlerden biri de ünlü Afgan yönetmen Sahraa Karimi oldu. Karimi "Bizi öldürmeye geliyorlar" diyerek yardım çağrısında bulundu. Karimi'nin videosunun ardından devreye giren Türkiye, Ukrayna ve Slovakya, yönetmeni Afganistan'dan kurtarmayı başardı. Twitter hesabından bir açıklama yapan Karimi, acil olarak devreye girilmesi nedeniyle 3 ülkeye de teşekkür etti. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.