2 damlası 8 saat koruyor! Türkiye'de üretilen bitkisel jel, koronavirüse çare olabilir
Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan İmmu-Nat bitkisel ilaçlar firması, koronavirüse karşı yüzde 99.99 öldüren bir jel geliştirdiklerini duyurdu. Firmanın sağlık danışmanı Prof. Dr. Seyhan Ersan "Virüse karşı kalkan olan antibakteriyel jel, 2 damla ile 8 saate kadar etkisini koruyor" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (5)
ismet çağlar:
hangi isim altında satılıyor00Yanıtla
Gönül aras:
Satış ta mı 00Yanıtla
Insan:
Virusun ana bulasma yoli temasla değil, hava ile bulaşıyor. Acaba ricari amaçlımı değilmi anlayamadım.00Yanıtla
Yusuf:
Milletten para koparmak için daha neler dicek let. Sarmısak bitti şimdi sıra jeldemi. O kadar sat odak soğan tükettim yinede koronayla yakalandım. Boş işler00Yanıtla
IM:
PEKI YUZUMUZEDE SUREBILECEKMIYIZ.00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (5)