Taksiciler İBB'nin Saraçhane binası önünde protesto gösterisi düzenledi: Taksi, halk otobüsünden, minibüsten daha ucuza yolcu taşıyor
İstanbul'daki taksiciler, kazandıkları ücretlerin düşük olduğunu savunarak İBB'nin Saraçhane'deki binası önünde protesto düzenledi. Taksicilerden biri "Taksi, halk otobüsünden, minibüsten daha ucuz taşıyor. Ucuz taşıdığı için yolcuyla taksici karşı karşıya geliyor" ifadesini kullanırken, taksiciler seslerinin duyulmaması halinde kontak kapatacaklarını söyledi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Sizin düşünceleriniz neler ?