Oğuz Kaan Salıcı: "Antep, Teksas'a Dönmüş. Neredeyse Her Keseye Uygun, Günün 24 Saati Temin Edilebilecek Uyuşturucu Var"
Son Dakika Logo
10.12.2022 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oğuz Kaan Salıcı: "Antep, Teksas'a Dönmüş. Neredeyse Her Keseye Uygun, Günün 24 Saati Temin Edilebilecek Uyuşturucu Var"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Gaziantep’te muhtarlarla toplantıda; “Bu şehirde mafya var mı? Ben var demeyeceğim, siz kendi vicdanınızda değerlendirin. Bu şehirde mafya var. Bu şehirde gazetelerde neredeyse her gün kim kimi vurdu, nerede çatışma çıktı, işin içindeki Suriyeli miydi başka biri miydi bunlar yazılıp çiziliyor. Antep, Teksas’a dönmüş. Neredeyse her keseye uygun, günün 24 saati temin edilebilecek uyuşturucu var. Pahalı istiyorsanız pahalı, ucuz istiyorsanız ucuz. Bu mahallede istiyorsanız bu mahallede, bulamadıysanız öbür mahallede” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement