Mehmet Güzelmansur: "Hatay'da Şu An İtibarıyla Sandıkların Yüzde 80'i Açıldı. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay'da Açık Ara Önde"
CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hataylı depremzedelerin çoğunun oy kullanmak için şehirlerine döndüğünü belirterek “Yaklaşık yüzde 85-90 bugün oy kullanma oranı var Hatay’da. Sandık sonuçları teslim ediliyor buraya. Hatay’da şu an itibarıyla sandıkların yüzde 80’i açıldı. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay’da açık ara önde” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Sizin düşünceleriniz neler ?