Son dakika haber | Oktay: "(S400 sistemleri) Tedarik ettiğimiz sistemin kontrol ve hazırlıklarına planladığımız şekilde devam ediyoruz.
Son Dakika Logo
27.11.2020 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dakika haber | Oktay: "(S400 sistemleri) Tedarik ettiğimiz sistemin kontrol ve hazırlıklarına planladığımız şekilde devam ediyoruz.

Son dakika haberler... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Katar Yatırım Ofisinin (QIA) Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın (EBRD) Borsa İstanbul'daki yüzde 10'luk hissesini aldığını ve hem Türkiye hem de Borsa İstanbul'un buradan ciddi karlar elde ettiğini açıkladı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement