Dem Parti Grup Toplantısı... Tuncer Bakırhan: "İmralı'nın Kapılarını Açın; 2025'in Barış, Özgürlük, Demokrasi, Umut Yılı Olmasının Önünü Açın"
Son Dakika Logo
24.12.2024 02:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dem Parti Grup Toplantısı... Tuncer Bakırhan: "İmralı'nın Kapılarını Açın; 2025'in Barış, Özgürlük, Demokrasi, Umut Yılı Olmasının Önünü Açın"

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "İmralı görüşmelerinin yeniden başlaması ve tecridin son bulması için mücadele etmek barışa olan inancımızın bir gereğidir. İmralı, siyasetin şiddet ve çatışmadan hukuki zemine geçeceği yerdir. İmralı görüşmelerini zamana yaymak, keyfi davranmak doğru değil. Toplum nezdinde bu çözümden ve diyalogdan kaçmak gibi okunuyor, bu fırsatçı eğilimlere tenezzül etmeyin. İmralı’nın kapılarını açın; 2025’in barış, özgürlük, demokrasi, umut yılı olmasının önünü açın" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement