Ömer Cansın Tuncer cinayetinde yeni detay: Çocukluk arkadaşını "Zaten evlisin, ben buna yenge demem" sözü yüzünden öldürmüş
Son Dakika Logo
17.12.2022 02:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ömer Cansın Tuncer cinayetinde yeni detay: Çocukluk arkadaşını "Zaten evlisin, ben buna yenge demem" sözü yüzünden öldürmüş

Ankara'da Murat Ö. adlı şahıs, çocukluk arkadaşı olan Ömer Cansın Tuncer'i bıçaklayarak öldürmüştü. Yaşanan cinayete dair edinilen bilgilere göre Tuncer, saldırgan arkadaşı Murat Ö.'nün eğlence mekanından getirdiği kadına "Abi zaten evlisin, ben buna yenge demem" demesi üzerine bıçaklanarak yaşamını kaybetmiş. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Suat genç Suat genç:
    yanları kazıtan tiplerden uzak durun 24 9 Yanıtla
  • Şenol Mirza Şenol Mirza:
    Aynı yolun yolcusu garibanın çocuğuna bulaşmamış 2 3 Yanıtla
  • Necati Kaya Necati Kaya:
    Barzo traşı o. 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement