Çocuğunun yanında canlı yayın açıp müstehcen hareketler yapan kadın kocasını ileri sürdü: Eşimin kumar borcu için yaptım
Son Dakika Logo
01.02.2023 02:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuğunun yanında canlı yayın açıp müstehcen hareketler yapan kadın kocasını ileri sürdü: Eşimin kumar borcu için yaptım

Çocuğunun yanında sosyal medya hesabından canlı yayın açıp müstehcen hareketler yaparak gündeme oturan H.K. isimli kadınım emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. H.K., "Paylaşılan video eski bir video. Eşim o dönem kumar oynuyordu bu nedenle borçlanmıştı. Para kazanmak için videoyu çektim" sözleriyle kendini savundu. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.