Gelecek Partili Sema Silkin Ün: "Honaz'da Taş Ocağı Nedeniyle 250 Hanelik Mahallede Vatandaşlarımızın Hayatı Risk Altındadır"
Son Dakika Logo
31.08.2023 07:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelecek Partili Sema Silkin Ün: "Honaz'da Taş Ocağı Nedeniyle 250 Hanelik Mahallede Vatandaşlarımızın Hayatı Risk Altındadır"

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Honaz ilçesinde 2016’dan bu yana taş ocağından mahalleye düşen taş ve kaya parçalarından dolayı risk altında olduklarını belirten vatandaşlarla bir araya geldi. Ün, "İşin doğa tahribatı bir tarafa ama şu anda burada 250 hanelik mahallede vatandaşlarımızın hayatları risk altındadır. Vatandaşlarımız, uykularında ya da gündüz oturdukları yerde düşen kaya parçalarının riskini taşıyor" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement