Megakentin haritası yeşile döndü! Ancak rehavete kapılırsak yeni tehlike daha büyük olacak
Son Dakika Logo
07.01.2021 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Megakentin haritası yeşile döndü! Ancak rehavete kapılırsak yeni tehlike daha büyük olacak

İstanbul'da koronayla ilgili alınan önlemler sayesinde hasta ve vaka sayısındaki düşüş HES uygulamasına da yansıdı. Megakentin haritası yeşile dönerken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Akkoyunlu "Rehavete kapılmamalıyız, mutasyonla birlikte virüs çok daha tehlikeli. Ocak, Şubat ve Mart ayında salgın ivme kazanabilir" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • nur nur:
    aylığını alma bakalım bizim gibi çalışama böyle ahkammm kesecekmisin. 7 0 Yanıtla
  • nur nur:
    verin korkuyu insanlara 1 yıl daha sürecekmiş virüs ne zaman a kadar kapatacaksınız bakalım isallah sizinde maaş alamıyacağınız günler işallah gelir. 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement