PKK'nın Fesih Kararı... Diyarbakır'daki İş Dünyası: "Çok Büyük Kayıplar Yaşadık, Artık Geçmişte Yaşadığımız Acıları Bir Daha İnşallah Yaşamayız"
Diyarbakır’daki iş dünyası, terör örgütü PKK’nın fesih kararını değerlendirdi. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, “Türkiye yakaladığı bu şansı en iyi şekilde korumalıdır” derken; Diyarbakır Esnaf ve Sanatlarlar Odaları Birliği (DESOP) Alican Ebedinoğlu, “Çok büyük kayıplar yaşadık, artık geçmişte yaşadığımız acıları bir daha inşallah yaşamayız” ifadelerini kullandı. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) OSB Başkanı Mustafa Fidan ise “Bu fesihle birlikte anaların gözyaşı da diner” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Sizin düşünceleriniz neler ?