Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şubesi: "Depremden Kurtulup Gıda Zehirlenmesiyle Hayatını Kaybetme Gibi Durumla Karşı Karşıya Kalabiliriz"
Son Dakika Logo
25.02.2023 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şubesi: "Depremden Kurtulup Gıda Zehirlenmesiyle Hayatını Kaybetme Gibi Durumla Karşı Karşıya Kalabiliriz"

Gıda Mühendisleri Odası, deprem bölgesindeki incelemelerinin ardından rapor hazırladı. Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Uğur Toprak; bölgede, gıda konusunda ciddi problemler olduğuna dikkat çekti, “Depremden kurtulup gıda zehirlenmesiyle hayatını kaybetme gibi durumla karşı karşıya kalabiliriz” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement