CHP'nin Pendik Mitingi... Özgür Özel, "Asgari Ücrete Temmuz Ayında Hakikatli Bir Zam Yapılması İçin Çalışmalara Başladık"
Son Dakika Logo
21.05.2025 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin Pendik Mitingi... Özgür Özel, "Asgari Ücrete Temmuz Ayında Hakikatli Bir Zam Yapılması İçin Çalışmalara Başladık"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarından itibaren asgari ücrete ara zam yapılması için çalışmalar yapacaklarını belirterek, "Asgari ücrete temmuz ayında hakikatli bir zam yapılması için, bir ara zam için çalışmaları başlatmaya karar verdik. Sendikaların önerilerini alarak, gerekli araştırmaları gerekli çalışmaları yaparak, işçilerle, işverenlerle görüşerek, küçük işletmeler, KOBİ'ler için bu yükün onların sırtına gelmesini engelleyecek çözüm önerilerini dile getirerek asgari ücrete temmuz ayında zam alacağız" ifadesini kullandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement