Fahri trafik müfettişinin yazdığı 'makas' cezasını iptal ettirdi
Fahri trafik müfettişinin yazdığı "makas" cezasını iptal ettirdi Adana'da delili olmayan 1823 liralık trafik cezası iptal edildi Avukat Nazan Akça Subaşı: "Fahri trafik müfettişinin raporuyla kimseye trafik cezası yazılmaz" Adana'da fahri trafik müfettişi tarafından makas attığı gerekçesiyle... Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (2)
Ertekin Özel:
bu küçük ülkede önüne gelene üniforma giydirirseniz böyle olur benimde başıma geldi kafasına göre ceza yazmış bana çocuğun biri 3 ay uğraştım haklı bulundum ve yazılan cezayı ödemedim 01Yanıtla
Nefsine sohbet:
Fahri diye bir denetim trafikte isbata dayanmadikca kaldırılması gerektiğini düşünüyorum00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (2)