Yılmaz: Karamsarlar Yapılmayanları Söyleyecek. Bizler Yapılanları Söyleyeceğiz. Nihayetinde Hakem Halktır Halkın Gözü de Terazidir
Son Dakika Logo
23.04.2022 04:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılmaz: Karamsarlar Yapılmayanları Söyleyecek. Bizler Yapılanları Söyleyeceğiz. Nihayetinde Hakem Halktır Halkın Gözü de Terazidir

AKP Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TBMM Genel Kurulu’ndaki 23 Nisan özel oturumunda “Biz en zor dönemleri birlik ve beraberlik içinde aştık. Gücümüz birliğimizdir. Bu İstiklal Savaşı’nda da böyleydi. Bugün de öyle. İstiklal savaşı döneminde de farklı sesler vardı, bugün de olabilir, bugün de var…En zor günleri aştık. Yine hep birlikte aşarız. Karamsarlar yapılmayanları söyleyecek. Bizler yapılanları söyleyeceğiz. Nihayetinde hakem halktır halkın gözü de terazidir” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement