Patronuna hayat kadını diye kardeşini pazarlayıp o anları kayda aldı! Sonrası daha ilginç
Son Dakika Logo
30.12.2020 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Patronuna hayat kadını diye kardeşini pazarlayıp o anları kayda aldı! Sonrası daha ilginç

Adana'da bir şahıs, patronuyla birlikte hayat kadınına gitti. Her şeyi önceden ayarlayan adam; kendisi için eşini, patronu içinse kız kardeşini ayarladı. Günler sonra cinsel ilişki görüntüleri ile işverenine şantaja başladı. İlk etapta 320 bin TL veren kurban, 3 milyon TL daha istenince şikayette bulundu. Polis kısa sürede şüphelileri yakaladı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • osman osman:
    ulan eşşek gibi çalışoıyorum 320 bin tl m yok. nasıl veriyorsunuz. nasıl kazanıyorsunuz. bana denk gelse valla dağıt napim derim. yok öle bi para nede olsa hehehe 50 3 Yanıtla
  • deliha deliha:
    yer adana 14 1 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement