Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: "2022 yılı Ocak-Eylül döneminde ise turizm gelirimiz 2021 yılının aynı dönemine göre yüzde 68 artış gösterdi"
Son Dakika Logo
17.11.2022 01:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: "2022 yılı Ocak-Eylül döneminde ise turizm gelirimiz 2021 yılının aynı dönemine göre yüzde 68 artış gösterdi"

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: "2022 yılı Ocak-Eylül döneminde ise turizm gelirimiz 2021 yılının aynı dönemine göre yüzde 68 artış gösterdi" "Ziyaretçilerin kişi başı gecelik ortalama harcaması da aynı dönem için 81,25 dolardan 90 dolara yükselmiştir" Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri... Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement