Son dakika haber | Muharrem Erkek: "(Berberoğlu için AYM'ye yapılan başvuru) Anayasa Mahkemesi kararı mutlaka uygulanmak zorunda"
Son Dakika Logo
26.10.2020 04:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dakika haber | Muharrem Erkek: "(Berberoğlu için AYM'ye yapılan başvuru) Anayasa Mahkemesi kararı mutlaka uygulanmak zorunda"

Edinilen son dakika gelişmesine göre CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'in basın mensuplarına açıklama yapması ANKARA - CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Enis Berberoğlu için AYM'ye yapılan başvurunun ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement