Birlik Sağlık-Sen'den Sağlık Bakanlığı'na Çağrı: "Deprem Bölgesinde Hizmet Eden Sağlık Çalışanları Diğer İllerdeki Çalışanlarla Yer Değiştirmeli"
Son Dakika Logo
13.02.2023 01:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birlik Sağlık-Sen'den Sağlık Bakanlığı'na Çağrı: "Deprem Bölgesinde Hizmet Eden Sağlık Çalışanları Diğer İllerdeki Çalışanlarla Yer Değiştirmeli"

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Birlik Sağlık-Sen) Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Deprem bölgesinde görev yapan sağlık personeli bugün itibarıyla 7 gündür dinlenmeden, istirahat etmeden, uyumadan görev yapmaya çalışmaktadırlar. Ancak o bölgede çalışan sağlık personelinin de her birinin birer depremzede olduğu unutulmamalı. Belki birçoğu eşini, dostunu kaybetti, enkaz altında kalan yakınları olabilir. Bundan dolayı bu bölgede hizmet eden sağlık çalışanlarımızın diğer illerde çalışan sağlık çalışanlarıyla yer değiştirmelerinde büyük yarar olduğunu düşünüyoruz” açıklamasını yaptı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement