Yeşil altında yüksek rekolte üreticiyi çaresiz bıraktı
Son Dakika Logo
08.10.2020 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşil altında yüksek rekolte üreticiyi çaresiz bıraktı

Yeşil altında yüksek rekolte üreticiyi çaresiz bıraktı Şanlıurfa'da fıstıkları koyacak yer kalmadı Şanlıurfa'da 300 bin ton fıstık üretildi Şanlıurfa'da bu yıl hasadı gerçekleştirilen ve halk arasında "yeşil altın" olarak nitelendirilen fıstıkta rekoltenin yüksek olması nedeniyle pazarda... Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • i.aslan i.aslan:
    iki yıldır fıstık piyasada yok. iyi bir fiyata satılmadığı için ureticiler satmıyor dolup taşmasının sebebi budur. iyi bir fiyat verilirse şıra pazarında fıstık kalmaz tüm üreticiler bilinçli olarak satmamaktadır. 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement