Dün sokak ortasında kurşunlanan 19 yaşındaki gencin öldürülmemek için katiline ayakkabısını fırlattığı ortaya çıktı
Adana'da silahlı saldırı sonucu can veren 19 yaşındaki Hakan Denizli'nin vurulma anlarına ait güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı. Kamera görüntülerine, Denizli'nin ayakkabısını fırlatarak saldırgandan kurtulmaya çalıştığı anlar yansıdı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (1)
fatih yaşar:
ülke texasa döndü. yasalar degişmedikçe daha çok fidan gibi gençler genç yaşta toprak olacak. İdam gelmeden ne bu dengesizler tükenir nede vatan hainleri tükenir00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (1)