İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: "18 yaşından küçüklerin seçim broşürü, seçim materyali afiş vesaire dağıtmasına izin vermeyeceğiz"
Son Dakika Logo
15.03.2023 05:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: "18 yaşından küçüklerin seçim broşürü, seçim materyali afiş vesaire dağıtmasına izin vermeyeceğiz"

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: "18 yaşından küçüklerin seçim broşürü, seçim materyali afiş vesaire dağıtmasına izin vermeyeceğiz" " Seçim günü 601 bin 251 personel görevi başında olacaktır " " Helikopter, İHA, uçak, drone gibi bütün hava unsurlarımız, gemi, botlarımız ve muharebe araçlarımız... Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement