Atatürk büstlerine saldıran DEAŞ üyesi: Yakalanmasaydım İstanbul'da eylem yapacaktım
Son Dakika Logo
05.04.2021 04:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk büstlerine saldıran DEAŞ üyesi: Yakalanmasaydım İstanbul'da eylem yapacaktım

Tekirdağ'da 3 okuldaki Atatürk büstüne saldıran ve terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan 47 yaşındaki şahsın ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde yakalanmaması halinde İstanbul'da da eylem yapmayı planladığını ve 90'lı yıllarda FETÖ'nün yurtlarında kaldığını itiraf eden şahsın evinde ise askeri eğitim, dövüş sanatı, hayatta kalma yolları, zehir bilimi ve sniper konulu belgeler ile 322 fişek, 1 av tüfeği, pala, gece görüş aparatı ve sülfrik asit çıktı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sessiz olalım bize bulaşmasınlar. Sessiz olalım bize bulaşmasınlar.:
    Konu atatürk olunca bazı kesimler sesini çıkarmadı ne var dediler iyi olmuş dediler putlaştıranlar utansın dediler ve savunmadılar allahtan bu vatanı seven polisler var ki adamı yakalayıp soruşturmuşlar yoksa sırf atatürk büstüne yapıldı dıye sevinen müslümanların ailesine zarar gelmeden bulundu. konu kim olursa olsun hangi lider olursa olsun bunu yapan yada benzerine izin veren kişi suç ortağıdır allah devletimizi korusun . 12 2 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement