Kuşadası'nda saldırıya uğrayan kadın banka müdürü konuştu
Son Dakika Logo
29.05.2020 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası'nda saldırıya uğrayan kadın banka müdürü konuştu

Kuşadası'nda saldırıya uğrayan kadın banka müdürü konuştu -"Bana yapılan saldırının sonuna kadar takipçisi olacağım, peşini bırakmayacağım" Kuşadası'nda önceki sabah saatlerinde sokak ortasında taciz edilip saldırıya uğrayan 40 yaşındaki banka müdürü Pelin Y. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MERDO MERDO:
    CESARETİNİ TEBRİK EDİYORUM. YAZIKLAR OLSUN BU NE YA DAĞ BAŞIMI ŞEHİR ORTASINDA NAMUSUNA SALDIRIYOR. ÇOK VAR ÇÜNKÜ BELKİDE KİMSE ŞİKAYETÇİ OLMUYORDUR. BUNLAR BELLİ TOPLANIP İZOLE EDİLMELİ. BEYLER YARIN SİZEDE OLABİLİR. 1 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement