Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteme'nin 'İflas' Bilançosunu Çıkarttı: "4 Yılda 479 Bin 736 Esnaf ve 248 Bin 867 Şirket Kapandı"
Son Dakika Logo
17.07.2022 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteme'nin 'İflas' Bilançosunu Çıkarttı: "4 Yılda 479 Bin 736 Esnaf ve 248 Bin 867 Şirket Kapandı"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde yaşanan iflasların bilançosunu çıkarttı. Ağbaba, “Başkanlık sistemi ile aradan geçen 4 yılda 479 bin 736, yani yarım milyona yakın esnaf ekmek teknesini kaybetti. Yine 2018 yılından bugüne en az 248 bin 867 şirket ve gerçek kişi ticari işletmesi de kapısına kilit vurdu” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement