Soma'da yaralı kurtulan ve ambulansa binerken çizmelerini çıkarmak isteyen madenci Murat Yalçın, Şanlıurfa'da dua ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (1)
zeybek:
murat kardeşim senden ve seni yetiştiren büyüklerinden anandan babandan velhası atalarından Allah binlerce kez razı olsun çocuklarını ve etrafındaki insanları örnek kişiliğe sahip olduğun için Allahıma binlerce kez şükürler olsun110Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)