İngiltere Kralı 3. Charles ve eşi Camilla'ya yumurtalı saldırı! Protestocu "Bu ülke kölelerin kanı üzerine inşa edildi" diye bağırdı
Son Dakika Logo
09.11.2022 03:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Kralı 3. Charles ve eşi Camilla'ya yumurtalı saldırı! Protestocu "Bu ülke kölelerin kanı üzerine inşa edildi" diye bağırdı

2. Elizabeth'in ölümünden sonra tahta geçen İngiltere Kralı 3. Charles ve eşi Camilla'ya York şehri ziyareti esnasında bir protestocu tarafından yumurta fırlatıldı. Yumurtaların Kral'ın önüne düştüğü ve kendisine isabet etmediği görülürken, protestocu ise gözaltına alındı. Bu sırada protestocu, "Bu ülke kölelerin kanı üzerine inşa edildi" diye bağırdı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Murat Murko Murat Murko:
    Bu mazlumların kanlarının içinde boğulacaklar 12 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement