İyi Parti Yöneticilerinin Bursa'da Dinlediği Yurttaş: "Asgari Ücreti Artırmışlar, Bana Ne Faydası Var; Bu Çocukları Besleyemedikten Sonra..."
Son Dakika Logo
24.12.2022 04:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İyi Parti Yöneticilerinin Bursa'da Dinlediği Yurttaş: "Asgari Ücreti Artırmışlar, Bana Ne Faydası Var; Bu Çocukları Besleyemedikten Sonra..."

İYİ Parti Bursa yöneticilerinin ziyaret ettiği bir evde, bir kadın; “Çocuklar et yiyemiyor. Sütü unuttular. Süt içmiyorlar. 5 lira küçücük bir tane süt. Yumurta yemiyorlar, sebze yiyemiyorlar. Ben bu çocukları nasıl besleyebilirim? Asgari ücreti artırmışlar, bana ne faydası var? 10 bin lira da olsa ben geçim yapamayacağım ki… Alamadıktan sonra, ben bu çocukları besleyemedikten sonra… ‘Keşke olmasalarmış diyecek’ şeye geldim” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement