İş yerinin üstünü emlakçı, altını uyuşturucu serasına çeviren kadın: Başkasından alınca başım belaya giriyor, ticari maksadım yok
Son Dakika Logo
24.01.2021 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş yerinin üstünü emlakçı, altını uyuşturucu serasına çeviren kadın: Başkasından alınca başım belaya giriyor, ticari maksadım yok

Esenyurt'ta kiraladığı iş yerini sözde emlakçı gibi kullanıp, alt katını uyuşturucu serasına çeviren kadın, polis ekiplerine yakalandı. "Ben ne zaman uyuşturucu alsam yakalanıyorum ondan dolayı bu yöntemi buldum. Elektrik kaçağım yok, ticari amaçla yetiştirmiyorum" diyerek kendini savunan pişkin kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • FİGO FİGO:
    BİŞEY OLMAZ İÇİCİYİM DE ADLİ KONTROL ŞARTI SERBEST.. 10 5 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement