Gaziantep'te sağlık problemi yaşayan 90 yaşındaki hastanın korona virüs testi pozitif çıktı. Virüslü olduğunu bilmeyen ve geçmiş olsun ziyaretine giden 48 kişi ise karantinaya alındı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
özcan:
şaka gibi 170Yanıtla
TUNÇ06:
HASTA ZİYARETİ BAHANE BELEŞ ÇAY İÇMEK SOHBET ETMEK ADAM 90 YAŞIN DA NE İŞİNİZ VAR ORADA?BU CENAZELERDE DE BÖYLE.BELEŞ PİDE ÇAY AYRAN SOHBET BELEŞ ZAMAN GEÇİRME ...00Yanıtla
LAZİKO:
Bunlar tam aptal, hastalardan ve ziyaretlerden uzak durun diyorlar ama dinleyen kim, onun için virüsün önü alınamıyor00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (3)