Antalya'da yaşanan sel felaketinde hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı! İşte kentten son kareler...
Son Dakika Logo
12.12.2022 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da yaşanan sel felaketinde hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı! İşte kentten son kareler...

Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde akşam saatlerinde etkisini artıran yağmur sele döndü. Yaşanan sel felaketi sonrası iki ilçede okullar tatil edilirken, özellikle Kumluca ilçesinde etkili olan selde araçlar üst üste çıktı, evleri, iş yerlerini ve seraları su bastı. Yaşanan hasarın boyutu ise gün ağarınca ortaya çıktı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Murat Ercan Murat Ercan:
    ce HAA pe li belediyeler çalışıyor arkadaş. Kent sakinleri onlar sayesinde sel mağduru olmanın doyumuna ulaştılar maşaallah!.. 22 43 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement