Son dakika haberleri: Silahlı kavgaya karışan şahıs gasp ettiği kamyonetle polis aracına böyle çarptı: 2'si polis 5 yaralı
Son Dakika Logo
16.06.2021 01:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dakika haberleri: Silahlı kavgaya karışan şahıs gasp ettiği kamyonetle polis aracına böyle çarptı: 2'si polis 5 yaralı

Son dakika haberi: Silahlı kavgaya karışan şahıs gasp ettiği kamyonetle polis aracına böyle çarptı: 2'si polis 5 yaralı Osmaniye'de bir kişiyi silahla vurduktan sonra olay yerinden kaçarken yine silah zoruyla kamyonet gasp eden şahıs polis aracına çarptı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement