Soruşturmada önemli gelişme! Yenge Hediye Güran'ın cinayete iştirakten tutuklanması istendi
Son Dakika Logo
17.09.2024 01:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soruşturmada önemli gelişme! Yenge Hediye Güran'ın cinayete iştirakten tutuklanması istendi

Diyarbakır'da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran'a ilişkin soruşturmada çember daralıyor. Gözaltına alınan Narin'in yengesi Hediye Güran ile kuzenleri Ş.K. ve İ.K. adliyeye sevk edildi. Kuzenler savcılık tarafından serbest bırakılırken, yenge Hediye Güran "kasten öldürmeye iştirak" suçlaması ve tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Hediye Güran'ın jandarmadaki ifadelerinde cinayetin düğümünü çözecek itiraflarda bulunduğu ifade edilmişti. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sabri İnce Sabri İnce:
    LEYLA da tv de günlerce konu oldu ,arandı ölü bulundu ,şüpheliler yakalandı sağlam delil ,kanıt veya itiraf olmadığı için tutuklanmadılar .Şu an şüphelilerin hepsi dışarıda. NARİN olayı da aynı şekilde ilerliyor sanırım şüphelilerin hepsi bir süre sonra serbest kalacak. 17 1 Yanıtla
  • Çelikk Çelikk:
    Yine Birşeyler Dönüyor 18 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement