Duygu Delen davasının dördüncü duruşmasında, sanık "ev hapsi şartıyla" tahliye edildi
Son Dakika Logo
16.06.2021 06:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Duygu Delen davasının dördüncü duruşmasında, sanık "ev hapsi şartıyla" tahliye edildi

Gaziantep'te yaşanan olayda, geçen yaz erkek arkadaşının evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden Duygu Delen'in ölümüyle ilgili davanın dördüncü duruşması bugün görüldü. Erkek arkadaşı Mehmet Kaplan, ağırlaştırılmış müebbet ve 32 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanırken "ev hapsi şartıyla" tahliye edildi. Nisan ayında hazırlanan bilirkişi raporunda Delen'in balkondan kazara düşmesinin mümkün olmadığının altı çizilmişti. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • m.yener arıkan m.yener arıkan:
    Savcının ağırlaştırılmış müebbet istediği davada sanık ev hapsiyle serbest bırakılıyor. şüpheli bayağı GÜVENİLİR KİŞİYMİŞ vesselam 31 0 Yanıtla
  • Emrah Özcan Emrah Özcan:
    Bu ulkennin adaleti bu sonra adaletten bahsedelim vesselam 21 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement