Konya'da, merdivenlerden düştü diyerek kaldırıldığı hastanede 6 gün sonra hayatını kaybeden 1,5 yaşındaki Medine'nin dövülerek öldüğü ortaya çıktı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
VAtandaş46:
Böyle şerefsizlerle birlikte bu ülkede idamı kaldıranlarında Allah belasını versin.151Yanıtla
YILDIRIM YAZICIOĞLU:
ALLAH senin cezanı versin pislikk herif o melek nasıl kıydın.yavruya alkol her zaman bütün kötülüklerin anası dır.131Yanıtla
vicdan:
nasıl kıydın lan bu güzelim meleğe Allah bildiği gibi yapsın seni.benimde 2 yaşında bir oğlum var yaramazlık yapınca kızıyorum hafif yüksek sesle konuştuğum halde pişman oluyorum sen nasıl kıydın lan bebeğe Allahsız kitapsız92Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (3)