Ali Babacan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Süfli Heves' Eleştirisi: "Cep Telefonu Araba Almayı Aşağılık Bir Heves Olarak Gören Anlayış Ülkeyi Yönetiyor"
Son Dakika Logo
01.10.2022 05:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali Babacan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Süfli Heves' Eleştirisi: "Cep Telefonu Araba Almayı Aşağılık Bir Heves Olarak Gören Anlayış Ülkeyi Yönetiyor"

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Trabzon mitinginde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Süfli heveslerle ellerin başka ülkelerin, kapısına varanlara acıyarak bakıyorum” sözlerini eleştirdi. Babacan, “Süfli ne demek biliyor musunuz? Aşağılık demek, aşağı demek. Yani cep telefonu almayı, arabası olmayı veya ev sahibi olmayı aşağılık bir heves olarak gören bir anlayış şu anda ülkeyi yönetiyor. Sen tut dolar kurunu patlat, enflasyonu patlat, insanların satın alma gücünü kır ardından süfli heves peşinde koşmayın de, yeter artık. Biz bu ülkenin kötü yönetilmesine itiraz ediyoruz” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement