128 suç kaydı olan kadın yakalandı! Adli kontrol ile serbest kaldı
İstanbul Güngören'de yabancı uyruklu grubun yanına giden kadınlar burada çıkardıkları tartışma ve itiş kakış ortamından yararlanıp turistleri soydu. Soyulan turistler hemen polise gidip şikayetçi oldu. Polis ekipleri daha önce 128 kez aynı işi yapan tantanacı Yaren Ç. ve arkadaşlarını gözaltına aldı. Onlarca suç kaydı olan şüpheliler ve Yaren Ç., adli kontrol ile serbest kaldı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
emiromeryahya Arslan:
Öyle bir zamanki hırsızlar serbest namuslu dürüst olanlar suçlu A bak250Yanıtla
Berk:
Bunlar gibilerin ne topluma ne ülkeye faydası olur böyleleri için idam gerekli artık çünkü bunların mağdur ettiği insanların hakları ne olacak...191Yanıtla
yilmaz yilmaz:
Bunların AKP tarafından dokunuzmaliğı var 90Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (3)