Bakan Varank: "Dijital dönüşümü hızlandırmak amacıyla, KOBİ'lerimizin dijital dönüşüm harcamalarını vergi teşviki kapsamına alacağız"
Son Dakika Logo
17.09.2021 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Varank: "Dijital dönüşümü hızlandırmak amacıyla, KOBİ'lerimizin dijital dönüşüm harcamalarını vergi teşviki kapsamına alacağız"

Bakan Varank: "Dijital dönüşümü hızlandırmak amacıyla, KOBİ'lerimizin dijital dönüşüm harcamalarını vergi teşviki kapsamına alacağız" " Biz ille de insan, ille de insan diyoruz, çünkü insana yapılan hiçbir yatırım kaybettirmez" Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve VİSA tarafından,... Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement