Adana'da platonik aşk cinayeti ve intihar
Son Dakika Logo
28.06.2023 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da platonik aşk cinayeti ve intihar

Adana'da bir kadını tabancayla öldüren Rıdvan S., aynı silahla intihar etti. İddiaya göre, Rıdvan S. ilgisine karşılık vermeyen Sultan E'yi tabancayla vurduktan sonra kendini de öldürdü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sultan E'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yusuf Özyurt yusuf Özyurt:
    Neresini tutsan elinde kalır.....dünyani bitirdin ahiretini de bitirdin..... seven insan sevdiğine zarar verebilir mi hiç?.....O'na bakmaya kıyamaz....seninkisi bildiğin vak'a.....üstelik bı de nişanlı kız.....katmerli bozukluktur bu..... 2 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement