Reuters'ın Türkiye hakkındaki skandal iş ilanına, TRT World'den benzer dille misilleme geldi
Son Dakika Logo
24.12.2022 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reuters'ın Türkiye hakkındaki skandal iş ilanına, TRT World'den benzer dille misilleme geldi

Londra merkezli haber ajansı Reuters'ın Türkiye aleyhine siyasi propaganda içeren personel alımı duyurusuna TRT World tepki gösterdi. TRT World tarafından verilen iş ilanında İngiltere'deki siyasi istikrarsızlığa, ekonomik sorunlara ve 21. yüzyılda hala kraliyet ile yönetilmesine dikkat çekildi. Konu sosyal medyada da gündem oldu. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Azalea Wu Azalea Wu:
    Aferin size. Kendilerini dünyanın efendisi zanneden kendi kusurlarını göz ardı edip milletin iç sorunlarına burnunu sokan, dünyadaki iki mikser vazifesi gören ülkelerden birine haddini bildirmişler. Uluslar arası haberlerde Sivri dilli korkmadan kusurları yüze vuran habercilere ihtiyaç var. 141 5 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement