Gürsel Erol: Büyükşehirlerde Memur Olarak Görev Yapan Emniyet Mensuplarının Tayini Çıktığı Zaman Hepsinin Eli Kolu Titrer Hâle Geldi.
Son Dakika Logo
24.11.2022 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsel Erol: Büyükşehirlerde Memur Olarak Görev Yapan Emniyet Mensuplarının Tayini Çıktığı Zaman Hepsinin Eli Kolu Titrer Hâle Geldi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bugün TBMM Genel Kurulu’nda “Polis lojmanı sırası gelenin en azından bir konut edinme, bir lojman edinme hakkı vardı ama şimdi hepsi talan edildi. Satıldığı için büyükşehirlerde memur olarak görev yapan Emniyet mensuplarının tayini çıktığı zaman hepsinin eli kolu titrer hâle geldi. ‘Biz burada nasıl yaşarız? Ev kirasını nasıl öderiz? Çocuklarımızın eğitim masraflarını nasıl karşılarız?’ diye sorunlar yaşamaya başladılar” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement